برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
logo

شبکه بهداشت درمان میانهmianeh Health Care Network

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 23 دي 1392
کد 22

برنامه بسیج آموزش همگانی با عنوان" کاهش مصرف نمک و روغن

با توجه به افزایش روز افزون بیماریهای غیر واگیر وارتباط مستقیم آن با تغذیه افراد و با توجه به اینکه300 نفر از 800 نفرفوت روزانه کشور مربوط به بيماريهاي قلبي-عروقي می باشد؛

   با توجه به افزایش روز افزون بیماریهای غیر واگیر وارتباط مستقیم آن با تغذیه افراد و با توجه به اینکه300 نفر از 800 نفرفوت روزانه کشور مربوط به بيماريهاي قلبي-عروقي می باشد؛  وزارت بهداشت و درمان کشور با اجرای برنامه بسیج آموزش همگانی با عنوان" کاهش مصرف نمک و روغن " با شعار هفته "سلامتی با مصرف صحیح نمک و روغن در قالب برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه در برنامه 5 ساله پنجم ، همه ساله توسط گروه کارشناسان  طی  دی ماه سال جاری به منظور ارتقاءسطح سلامت مردم برگزار نماید. لذا در شهر ما نیز با همکاری واحد بهبود تغذیه و روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان وسایر همکاران به منظور فرهنگ سازی و اصلاح الگوی غذایی مردم که نقش اساسی در کاهش بار بیماریهای غیر واگیر دارد فعالیت های متنوعی از قبیل تشکیل کمیته های داخل بخشی و بین بخشی همچنین آموزش و تشکیل کارگاه های آموزشی و تکثیر و توزیع پکیج های آموزشی در سطح مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت و اموزش به مراجعین این واحد ها وتهیه و نصب بنر در سطح شهر  و اطلاع رسانی  به ادارات حامیان سلامت واموزش به کلیه کارکنان آن ادارات از طریق رابط سلامت وارسال شعار جهت درج در سر برگ اداره وفیش آب و برق و تلفن  انجام گردیده است.انتظارآن داریم این برنامه هامختص یک روز یا یک هفته نگردد وهموطنان محترم با رعایت اصول تغذیه سالم درپیشگیری ازاین بیماریهاهمکاری کنند .واحدبهبود تغذیه مرکزبهداشت میانه 2234681 شماره داخلی106  آماده پاسخگویی به نقطه نظرات وسوالات شما عزیزان در امور بهبود تغذیه می باشد.

ضمنا نامگذاری روزهای هفته بسیج آموزش همگاني به شرح زیر تعیین شده است :

روز اول : خانواده و كاهش مصرف نمك و روغن

 روز دوم: سياستگذاران و كاهش مصرف نمك و روغن

روز سوم: رسانه و ترويج مصرف صحيح نمك و روغن

روز چهارم: مدارس و كاهش مصرف نمك و روغن

روز پنجم: صنايع غذايي و كاهش مصرف نمك و روغن

 روز ششم : پيشگيري از بيماري ها با مصرف صحيح نمك و روغن

روز هفتم: تغذيه در خارج منزل و مصرف صحيح نمك و روغن