يکشنبه 28 آبان 1396 _ 29 صفر 1439 _ 19 نوامبر 2017
تاریخ : سه شنبه 20 تير 1396     |     کد : 313

اجرای برنامه عملکرد روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در شهرستان میانه

...

هفته ملی بدون دخانیات ازتاریخ 12/4/96 با تشکیل جلسه هماهنگی که با شعار دخانیات تهدیدی جدی برای جوانان ، دخانیات تهدید برای محیط زیست و دخانیات تهدیدی برای سلامتی با حضور همکاران بهداشت محیط شهرستان میانه در پارک ها (پارک انقلاب و فرهنگیان ) و پخش پوستر و بسته های آموزشی و همچنین برگزاری جلسات آموزشی برای مراجعین در مراکز بهداشتی ودرمانی توسط همکاران و همچنین پخش پوستر و بسته های آموزشی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بازدید از مراکز عرضه قلیان و توزیع پوستر و مطالب آموزشی انجام شد.
وهمچنین دراین راستا  در مورخه 16/4/96 با شعار نقش آموزه های دینی در کنترل دخانیات سخنرانی توسط امام جمعه محترم و معاون محترم سیاسی محترم فرمانداری در مورد کنترل دخانیات و مضرات آن درنماز جمعه انجام گردید  و با حضور همکاران بهداشت محیط درنماز جمعه و پخش پوسترو بسته های آموزشی و نصب بنر در محل نسبت به آگاه سازی مردم در خصوص عوارض دخانیات و شیوع آن در جامعه اطلاع رسانی شد.

نوشته شده در   سه شنبه 20 تير 1396  ساعت  12:58   توسط   خدیجه موسوی
ویرایش شده در سه شنبه 20 تير 1396 ساعت 13:58 توسط خدیجه موسوی