جمعه 3 آذر 1396 _ 05 ربيع الأول 1439 _ 24 نوامبر 2017
تاریخ : شنبه 9 ارديبهشت 1396     |     کد : 297

کارناوال دانش آموزان دبستان دخترانه فرهنگ میانه به مناسبت هفته سلامت

درگرامیداشت هفته سلامت سال 96 کارناوال وراه پیمایی دانش آموزان دبستان دخترانه فرهنگ تا محل ساختمان فرمانداری میانه انجام گردید...

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان میانه : به مناسبت هفته سلامت  با شعار زندگی سالم وبانشاط  دانش آموزان دبستان دخترانه فرهنگ میانه با راه پیمایی وطی مسیر از دبستان تا  ساختمان فرمانداری میانه وبا حمل شعارهای هفته سلامت  مورد استقبال مهندس شکر ی معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان میانه و همراهان شان قرارگرفتند .در این مراسم یکی  از دانش آموزان بیانیه ای درخصوص سلامتی قرائت نمود.    مهندس شکری دراین مراسم ضمن توصیه دانش آموزان به نشاط وآرامش و لزوم توجه دانش آموزان به شعارسال سازمان جهانی بهداشت (بیا درمورد افسردگی حرف بزنیم ) از آنها تشکر و قدردانی نمود. وهدایای به دانش آموزان دبستان فرهنگ  اهداء کرد .

نوشته شده در   شنبه 9 ارديبهشت 1396  ساعت  08:29   توسط   خدیجه موسوی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط