جمعه 3 آذر 1396 _ 05 ربيع الأول 1439 _ 24 نوامبر 2017
تاریخ : دوشنبه 4 ارديبهشت 1396     |     کد : 294

جشنواره غذای سالم در گرامیداشت هفته سلامت سال 1396

جشنواره غذای سالم با حضور رابطین  وسفیران سلامت محلات ومراکز سلامت درسالن جهادکشاورزی میانه برگزار گردید.

جشنواره غذای سالم با حضور رابطین  وسفیران سلامت محلات ومراکز سلامت  درسالن جهادکشاورزی میانه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان میانه : جشنواره غذای سالم در دومین روز از هفته سلامت  سال 1396 که به نام غذای سالم ، جامعه سالم نامگذاری شده بود بانوان رابط  سلامت باتهیه غذای سالم  درجشنواره  غذای سالم  ، جامعه سالم مشارکت نمودند .
دراین جشنواره به نفرات منتخب و شرکت کنندگان جوایزی به رسم گرامیداشت این جشنواره با  حضوردکترطاهری  مدیر شبکه بهداشت ودرمان میانه ودکترعبدی رییس مرکزبهداشت میانه و دکتر چینی سازی مدیر مجتمع سلامت پرتو حکمت اهدا گردید. دکترصمد طاهری دراجرای این جشنواره از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان میانه و رابطین  وسفیران سلامت شرکت کننده تقدیر وتشکر نمودند.

نوشته شده در   دوشنبه 4 ارديبهشت 1396  ساعت  12:59   توسط   خدیجه موسوی
ویرایش شده در دوشنبه 4 ارديبهشت 1396 ساعت 14:11 توسط خدیجه موسوی