يکشنبه 2 مهر 1396 _ 03 محرم 1439 _ 24 سپتامبر 2017
تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1395     |     کد : 273

افتتاح بیمارستان برکت امام خمینی (ره) میانه با حضور وزیر بهداشت

دکتر هاشمی وزیربهداشت ودرمان آموزش پزشکی به همراه دکتر جبارزاده استاندارآذربایجانشرقی و دکترصومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به منظور افتتاح وبهره برداری از بیمارستان امام خمینی (ره) میانه درشهرستان میانه حضور یافتند ...

دکتر هاشمی وزیربهداشت ودرمان آموزش پزشکی به همراه دکتر جبارزاده استاندارآذربایجانشرقی و دکترصومی  رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به منظور افتتاح وبهره برداری از بیمارستان امام خمینی (ره) میانه   درشهرستان میانه حضور یافتند .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان میانه : دکتر هاشمی وزیر بهداشت در بدو ورود ضمن استقبال از سوی مسئولین شهرستان با حضور درمزار شهدا به با نثار گل به شهدای مطهرمیانه ادای احترام کردند .
وزیر بهداشت در افتتاح این بیمارستان از بخش های  دیالیز، اتاق عمل، بستری مردان و زنان، آی سی یو وسی سی یو و..  .... بازدید کرد. احداث این بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی از سال ۹۱ آغاز شده و دارای بخش‌های دیالیز، اورژانس، تصویربرداری، آزمایشگاه، آی‌سی‌یو، سی‌سی‌یو، اتاق‌های عمل و همچنین بخش‌های بستری زنان و مردان است. برای ساخت بیمارستان برکت امام خمینی (ره) ۱۰ میلیارد تومان و برای تجهیز آن ۷ میلیارد تومان هزینه شده است.
گفتنی است، از میان مبالغ هزینه شده، هشت میلیارد تومان آن را بنیاد خیریه امام خمینی(ره) متقبل شده و مابقی هزینه‌های ساخت و تجهیز نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اعتباری که در قالب طرح تحول نظام سلامت تخصیص یافته بود، تأمین شده است.

نوشته شده در   دوشنبه 18 بهمن 1395  ساعت  10:15   توسط   خدیجه موسوی
ویرایش شده در دوشنبه 18 بهمن 1395 ساعت 10:24 توسط خدیجه موسوی